Fjernelse af muslingeben i næsen - Operation af muslingeben i næsen

Operationen

Før operationen i næsen anlægges vat i næsen, som bedøver slimhinden og som virker i løbet af ca. 20 minutter. Herefter anlægges bedøvelse med infiltration med lidt væske. Operationen i næsen tager ca. 5 minutter. Enkelte gange lægger vi en tamponade i næsen til næste dag. Ved operationen bruger vi en ny teknik, radio-frekvens-volumen-reduktions-teknik. Denne teknik har man brugt i Tyskland i mange år, herhjemme er det en relativ ny teknik. Det er en meget skånsom teknik, der ikke giver reaktion i det omgivende væv, men virker meget præcist hvor det ønskes.

 

Efter operationen

Der er kun lette smerter efter indgrebet. Det endelige resultat kan først bedømmes efter ca. 3 uger. Du får en kontroltid  i øre-næse-halsklinikken Aalborg, Thisted eller Nykøbing ca. 3 uger efter indgrebet.

 

Sygemelding

Har du fysisk anstrengende og måske snavset arbejde tilrådes sygemelding dagen efter operationen. Ellers kan du gå på arbejde næste dag.  

Ved problemer med smerter, feber eller andet skal du kontakte Budolfi øre-næse-hals-klinikken. Ved akutte problemer udenfor dagstid kontaktes vagtlægen.

 

Redigeret feb. 2022,PB